Mindfulness voor mannen, een kennismaking

Het Inloophuis 'Leven met Kanker' aan de Wilhelminaweg in Woerden

08/09/2017 - Wilt u kennismaken met mindfulness? Dat kan op woensdag 20 september in het Inloophuis 'Leven met Kanker'. Rienk Schaafsma van Readingpraktijk Woerden verzorgt dan een mindfulness-training speciaal voor mannen.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een laagdrempelige aanpak voor mensen die rust in het hoofd kunnen gebruiken en meer contact met hart en lichaam willen krijgen. Het gaat over bewust, aandachtig en gegrond leven met meer plezier en leren je niet onnodig te laten meeslepen door gedachten en emoties.

Rienk Schaafsma

Rienk werkt met concrete aandachtoefeningen, meditatie, bewegen en het (desgewenst) delen van ervaringen. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van mannen en vindt het mooi om een avond specifiek voor mannen te doen.

Plaats en tijd

Inloophuis ‘Leven met kanker’, Wilhelminaweg 12, Woerden
Woensdag 20 september, van 19.30 tot 21.30 uur

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen?

Meld u zich dan aan. Dat kan per e-mail via info@inloophuislevenmetkanker.nl of telefonisch: 06 - 14004496 (Marjan). u kunt ook binnenlopen bij het Inloophuis tijdens de openingstijden.

Over Inloophuis 'Leven met Kanker'

Inloophuis ‘Leven met kanker’ is de ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker en hun naasten, in Woerden en omstreken. Een plek waar mensen, die dit nodig hebben een gezellig huis en thuis kunnen vinden.