Stichting Present Woerden

Stichting Present slaat een brug tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Groepen mensen (bijvoorbeeld vrienden, collega’s, gezinnen, leden van een vereniging/ kerk) geven aan wat ze willen doen voor een ander en op welke dag zij beschikbaar zijn. Present gaat aan de hand van dit aanbod in overleg met maatschappelijke organisaties en zo op zoek naar een passend project zoals een verwaarloosd huis uitruimen, iemand helpen bij een verhuizing, een dagje uit met bewoners van een instelling, een activiteit met kinderen die weinig aandacht krijgen. Ook individuele vrijwilligers kunnen zich aanmelden. Samen met andere individuen vormen wij een nieuwe groep die vervolgens op basis van hun talent en tijd ingezet worden op een geschikt project.
Men zet zich veelal in bij mensen die mensen onvoldoende geld hebben, nauwelijks een sociaal netwerk of een slechte gezondheid om de klussen in en om het huis zelf te klaren.

Werkgebied

Harmelen, Kamerik, Kanis, Zegveld, Woerden (Binnenstad, Bomen- en Bloemenkwartier, Molenvliet, Schilderskwartier, Snel en Polanen, Waterrijk, Staatsliedenkwartier)

Hulpaanvragen kunnen alleen gedaan worden door maatschappelijke organisaties. Criteria: mensen hebben onvoldoende geld, nauwelijks een sociaal netwerk of een slechte gezondheid om de klus zelf te klaren.

Contact

Bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9 tot 15 uur

Contactgegevens

E-mail: info@presentwoerden.nl
Telefoon: 06-53913938
Website: http://www.presentwoerden.nl

Bezoekadres

Postbus 283
3440 AG Woerden