Rechtswinkel Woerden

Juridische problemen zijn vaak ingewikkeld. En u wil niet meteen naar een advocaat om een eerste antwoord te krijgen hoe u verder moet met uw probleem. Stap dan eens binnen bij de Rechtswinkel in Woerden. U kunt bij ons gratis een advies krijgen over allerlei juridische problemen.

Een conflict met uw werkgever, een geschil met uw buren, wat gebeurt er bij een echtscheiding, hoe gaat dat met een erfenis en nog veel meer vragen beantwoorden we al ruim veertig jaar met een grote groep vrijwilligers, die allemaal een juridische opleiding hebben gehad.

Werkgebied

Harmelen, Kamerik, Kanis, Zegveld, Woerden (Binnenstad, Bomen- en Bloemenkwartier, Molenvliet, Schilderskwartier, Snel en Polanen, Waterrijk, Staatsliedenkwartier)

Aanmelden

Onze openingstijden:  wij zijn elke dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur open. U kunt zonder afspraak binnenlopen. Iedereen die zich in dit uur meldt met een vraag krijgt diezelfde avond antwoord. Wij kunnen u het beste advies geven als u alle stukken meebrengt, die u heeft over uw zaak.

Wij geven geen advies via de telefoon of de e-mail. U kunt alleen in noodgevallen bellen naar 0348-443183, mevrouw Maas.

Contactgegevens

E-mail: info@rechtswinkelwoerden.nl
Telefoon: 0348-502134
Website: http://www.rechtswinkelwoerden.nl

Bezoekadres

Postbus 2239
3440 DE Woerden