Handje helpen

Wij zetten vrijwilligers en stagiairs in bij kinderen en volwassenen met een beperking bij hen thuis.

Handjehelpen biedt hulp aan mensen met een lichamelijke-, verstandelijke- of sociale beperking, een chronische ziekte of psychische stoornis. Ook is er hulp voor gedrag dat om extra zorg en aandacht vraagt en ondersteunen wij mantelzorgers.

Vrijwilliger worden?

Een steuntje in de rug nodig om activiteiten te ondernemen? Of om mantelzorg te kunnen blijven geven? Meld je aan bij vrijwilligersorganisatie Handjehelpen. Zij zetten vrijwilligers en stagiairs in bij kinderen en volwassenen met een beperking bij hen thuis. Er wordt veel aandacht besteed aan een goede match, zodat het contact voor beiden plezierig is!

Bijvoorbeeld:

  • Een maatje om samen op pad te gaan of een hobby te beoefenen
  • Ondersteuning in de opvoeding bij gedragsproblemen
  • Logeergezin voor jongeren met een beperking
  • Maatje voor een partner met Niet Aangeboren Hersenletsel

Werkgebied

Harmelen, Kamerik, Kanis, Zegveld, Woerden (Binnenstad, Bomen- en Bloemenkwartier, Molenvliet, Schilderskwartier, Snel en Polanen, Waterrijk, Staatsliedenkwartier)

Aanmelden

Hulpvragers en vrijwilligers kunnen zich aanmelden via www.handjehelpen.nl. Tevens kunnen zij contact opnemen met Carmen Odermatt, regiocoördinator voor de gemeente Woerden. Er is geen indicatie of verwijzing nodig, de hulpvrager moet er wel zelf achter staan. 

Handjehelpen is bereikbaar op maandag t/m vrijdag, Carmen Odermatt is werkzaam op ma/di/woe/do/vrij.

Contactgegevens

E-mail: info@handjehelpen.nl
Telefoon: 030-2632950
Website: http://www.handjehelpen.nl

Bezoekadres

Pallas Athenedreef 12
3561 PE Utrecht